Podcastepisoder

Indre arbeid for et bærekraftig matsystem

Hva om ikke alle beslutninger kan tas med hodet? Kan de hende vi må skru på hjertene våre hvis vi skal gjøre en bærekraftig endring i livene våre, og i dagens matsystem? Og hva er sammenhengen mellom å lytte innover, og bærekraftig landbruk?

I ukas episode har jeg besøk av forfatter og kursholder Gry Hammer. Gry mener vi er nødt til å ta hensyn til både kropp, sjel og sinn hvis vi skal gjøre en positiv i forskjell verden. At vi må være både smarte, og kloke i utviklingen vår.

Gry har bena ordentlig planta på jorda og er levende opptatt av temaer som fermentering, surdeig, det å spise hele dyret og regenerativt landbruk, samtidig som hun er opptatt yoga, åndelighet og intuisjon. Og det er denne kombinasjonen denne episoden handler om.

Om hvorfor man ikke må la samfunnet definere hvem man er og hva man skal gjøre, men finne sin egen sannhet ved å lytte innover. Og at dette er grunnlaget for all positiv endring. Og er det en ting jeg er helt sikker på, så er det at verden og dagens matsystem trenger akkurat det.