Podcastepisoder

Det Regenerative Mennesket Del 1 – Fred og spiritualitet i praksis

Mange tror at denne podcasten handler om regenerativt landbruk, men det er bare en liten del av det. Det handler om det regenerative systemet, som omfatter hele verdikjeden til mat. Også mennesket. 

I denne episoden har jeg invitert en navnesøster som brenner for det regenerative mennesket. Denne episoden handler derfor ikke så mye om mat, men går langt “Bak maten”.

Gjest i denne episoden er Caroline Ināya Hargreaves som er økoterapeut og står bak plattformen Norwegian Sage. Der veileder hun mennesker inn i et mer balansert og harmonisk liv gjennom dypere kontakt med naturen. Hun har en faglig bakgrunn fra internasjonale relasjoner og fredsprosesser – inspirert etter en indre søken etter fred. 

Før hun fulgte kallet som økoterapeut, jobbet hun som diplomat for Utenriksdepartementet. I dag jobber hun som diplomat for naturen og benytter seg av forskjellige visdomstradisjoner for å vekke til live urkraft, klarhet og tilstedeværelse.

Jeg har invitert Caroline for å snakke om dette store og innholdsrike begrepet å regenerere og hva det betyr for henne å leve et regenerativt liv. 

I denne samtalen går vi dypt inn i årsaken til utfordringene vi står ovenfor som mennesker og verdenssamfunn, og snakker om hvordan verden rundt oss kun er en refleksjon av hva vi mennesker tenker, føler er og gjør. 

Dette er del 1 av to episoder med Caroline. Del 2 kommer til å handle om natur, økologi, Carolines rolle som økoterapaut og plantemedisin. 

Du finner Caroline på www.norwegiansage.com og på instagram under @norwegiansage 

Vil laste den guiden jeg snakket om i episoden? Den finner du her: www.plantwhispers.no/mat

I guiden lærer du blant annet 

  1. hva vibrasjoner i mat egentlig betyr
  2. hvorfor hva du føler om maten du spiser er viktig
  3. hvorfor og hvordan du kan la intuisjonen styre matvalgene dine 
  4. hvordan du kan rense energien i helt vanlig mat 
  5. hvorfor du bør sanke eller dyrke noe mat selv
  6. og hvorfor du bør ta ordtaket “lag mat med kjærlighet” på alvor 

Ønsker du å komme i kontakt med meg så finner du meg på caroline@bakmaten.no eller under @caroline.alum.solberg på instagram.