Podcastepisoder

Det Regenerative Mennesket Del 2: Økoterapi, plantemedisin og fremtidens økonomi

Dette er del 2, av 2 episoder med Caroline Hargreaves som brenner for en litt annen del av regenerative matsystemet enn vi vanligvis bruker å snakke om i denne podcasten, nemlig det regenerative mennesket. Denne episoden handler derfor ikke så mye om mat, men går langt Bak maten

Caroline er økoterapeut, og i denne episoden deler hun hva økoterapi er og hvordan hun jobber med det. Vi snakker om planter og naturmedisin, og kommer inn intuitiv plantemedisin, og de to spennende plantemedisinene ayahuasca og fleinsopp.

Caroline deler også sine tanker om dagens økonomiske system og hva regenerativ økonomi betyr for henne. Denne episoden anbefaler jeg deg å høre helt ferdig, for mot slutten samler vi trådene fra begge episodene og det kommer så mye gull du bare må få med deg. 

Caroline står bak plattformen Norwegian Sage. Der veileder hun mennesker inn i et mer balansert og harmonisk liv gjennom dypere kontakt med naturen. Hun har en faglig bakgrunn fra internasjonale relasjoner og fredsprosesser – inspirert etter en indre søken etter fred. Før hun fulgte kallet som økoterapeut, jobbet hun som diplomat for Utenriksdepartementet. I dag jobber hun som diplomat for naturen og benytter seg av forskjellige visdomstradisjoner for å vekke til live urkraft, klarhet og tilstedeværelse.

Du finner Caroline på www.norwegiansage.com og på instagram under @norwegiansage 

Vil laste den guiden jeg snakket om i episoden? Den finner du her: www.plantwhispers.no/mat