
Hva er egentlig biodynamisk landbruk? Hvilken filosofi er den bygget på? Og er den biodynamiske maten sunnere?
I denne episoden er jeg på besøk hos Asbjørn Lavoll i Vestfold som driver den biodynamiske gården Sverdstad i Sandefjord. Asbjørn snakker om hva biodynamisk landbruk er og det å dyrke mat i tråd med de naturgitte forholdene til gården. Han reflekterer også over eiendomsforholdene i Norge, og hvorfor han synes gårdene er for små til virkelig å forvalte store områder av natur. Jeg lurer også på om Asbjørn tenker det er mer enn kalorier i mat, og hvordan denne disse spennende biodynamiske preparatene fungerer.
Du finner meg og podcasten på instagram under @bakmatenmedcaroline. På bakmaten.no finner du blant annet informasjon om nettkurset mitt «Regenerativ mat og livsstil – magi, verktøy og innsikter for fremtidens matsystem» Det er laget for deg som er klar for å åpne opp for et spirituelt perspektiv på mat og landbruk. Kursstart er 6. september.
Epiosden er sponset av økologisk.no
