Podcastepisoder

Hva er egentlig biodynamisk landbruk? Hvilken filosofi er den bygget på? Og er den biodynamiske maten sunnere?

I denne episoden er jeg på besøk hos Asbjørn Lavoll i Vestfold som driver den biodynamiske gården Sverdstad i Sandefjord. Asbjørn snakker om hva biodynamisk landbruk er og det å dyrke mat i tråd med de naturgitte forholdene til gården. Han reflekterer også over eiendomsforholdene i Norge, og hvorfor han synes gårdene er for små til virkelig å forvalte store områder av natur. Jeg lurer også på om Asbjørn tenker det er mer enn kalorier i mat, og hvordan denne disse spennende biodynamiske preparatene fungerer.  

Du finner meg og podcasten på instagram under @bakmatenmedcaroline. På bakmaten.no finner du blant annet informasjon om nettkurset mitt «Regenerativ mat og livsstil – magi, verktøy og innsikter for fremtidens matsystem» Det er laget for deg som er klar for å åpne opp for et spirituelt perspektiv på mat og landbruk. Kursstart er 6. september.

Epiosden er sponset av økologisk.no

Kommentarer er skrudd av for Hva er egentlig biodynamisk landbruk? Hvilken filosofi er den bygget på? Og er den biodynamiske maten sunnere?