Diverse

Hva er reiki?

Reiki er en universell healingenergi som alle kan få aktivert i hendene sine av en reikimester. Denne energien søker å skape balanse i livet på mottakeren. Reiki fungerer på mange måter som vann, og “renner” dit det er dypest. Det vil si at reiki alltid jobber med å løse opp i rotårsakene til utfordringene du står overfor. For eksempel: du har vondt i hodet, og mottar eller gir deg selv en reikibehandling. Behandlingen kan hjelpe på hodepinen, men viktigst begynner den å jobbe med å skape balanse i rotårsaken til hodepinen. Mangler du søvn? Lever du et liv som ikke er i tråd med kroppen din sine behov? Spenner du kjevene fordi du er grunnleggende utrygg? Det kan være mange, mange årsaker til en hodepine. 

Det mange opplever når de får reikibehandlinger (enten av seg selv, hvis de har blitt initiert, eller av andre) er at enkelte ting i livet begynner å sprekke opp og falle fra hverandre. Reiki kan sette i gang mye hos deg, og synliggjøre aspekter ved livet ditt som ikke er i balanse. Grunnen til det, er at det er vanskelig å åpne opp for balanse og et hjertestyrt liv (med eller uten hjelp av reiki), og fortsette å fylle det med ting som ikke gagner deg. 

Når det er sagt oppleves mange fordeler ved å bruke reiki, for eksempel redusert stress, økt energinivå, smertelindring og bedre humør. Jeg har selv jobbet med reiki i mer enn 15 år, og det har vært med å snu opp ned og livet mitt til det bedre – mange ganger! Jeg har tatt reiki 1, 2 og 3A, og kan derfor sende reiki over avstand.

Hvordan gjør vi det i praksis hvis du har booket veiledning med reiki?

Reiki bryr seg ikke om avstand mellom oss mennesker, og energistrømmen fungerer like fint om jeg holder hendene mine på kroppen din, eller om jeg sender deg reiki fra avstand.

Om du for eksempel har booket en time med meg kl 14, kobler du deg opp på pc’en din og finner frem linken til møtet vårt som jeg sender deg på mail i forkant. Dette kan du gjøre ca 13.45. Deretter finner du et behagelig sted å sitte eller ligge alene fra 14.-14.15. I dette tidsrommet sender jeg deg reiki. Tenk på denne tiden som en meditasjon, og fokuser på pusten din og å slappe av. Ca 14.15/20 finner du frem igjen pc’en din og kobler deg opp med møtelinken, og vi har en 45 minutters veiledningssamtale. 

Kommentarer er skrudd av for Hva er reiki?