Podcastepisoder

Hvorfor økologisk? Live podcast med Gry Hammer, Markus Hustad og Jon-Frede Engdahl

Denne episoden er opptak av en live podcastinnspillingen jeg hadde under økouka i Bergen i oktober sammen med Gry Hammer, Markus Hustad og Jon Frede Engdahl. Temaet var “Hvorfor økologisk?”

Men denne samtalen ble så mye mer, det handla om de store endringene vi ønsker oss i matsystemet, om hvem som har ansvar for å gjøre noe og hvilken verden vi ønsker å bo i. En skikkelig fin prat med tre skikkelig fine gjester. 

Gry Hammer er forfatter, blogger, foredragsholder og bærekraftig mat-guru for å nevne noe. Hun har vært med på podden tidligere og er en stor inspirasjon for meg og mange andre.  

Markus Hustad – kjenner jeg fra før gjennom både jobb og min tid som andelsbonde, og er alltid en sann glede å møte på. Han er gartner, birøkter og øko-entusiast og er i dag daglig leder av økologisk Norge.

Jon Frede Engdahl – møtte jeg for første gang tidligere i høst på en konferanse om mat i tråd med naturen i Røros, og etter innledningen hans så kjente jeg bare at han her, han ville jeg ha mer av! Jon Frede er Grunder av kolonihagen og har jobba med økologi i mer enn 25 år. 

Vil du komme i kontakt med meg? Da når du meg på caroline@bakmaten.no, eller kan du lese mer om podcasten på bakmaten.no. Episoden er sponsa av Økouka Bergen.