Podcastepisoder

Kan vi sette dyrevelferd først?

I denne episode har jeg vært og besøkt Live Skinnes hjemme hos hennes på Nedre Skinnes gård. 

Live er et fyrverkeri av en dame og har mange jern i ilden! Hun har forvandlet hjemgården sin til et vakkert fristed for familien sin, gjester som leier hyttene hennes og ikke minst  grisene og sauene som går fritt. 

Live står også bak instagramprofilen @farmgirlofnorway, hvor du blant annet kan se bilder av hennes “happy pigs” med egen strandlinje. Grisene er selvfølgelig økologiske, de er soyafritt foret, og dessverre kanskje like uvanlig: stressfritt avlivet i skogen på beitet sitt.

I episoden deler Live hvorfor hun setter dyrevelferd over alt, hvorfor hun velger å slakte grisene sine hjemme og hennes tanker rundt dagens griseproduksjon, og hvor vi skal ta matsystemet vårt i fremtiden.

Og du? Visste du at jeg har et nettkurs hvor jeg deler alle mine viktigste verktøy for å leve et regenerativt liv? Her har jeg kokt ned all min livserfaring og visdom til et kurs som kombinerer innsikter om mat, landbruk, personlig utvikling og spiritualitet. Så du kan gjøre verden til et bedre sted, gjennom å gjøre det du kan best. Nemlig å være deg selv. Du finner mer info om kurset på www.bakmaten.no. Kursstart 6. september

Lurer du på noe så finner du meg på instagram under @bakmatenmedcaroline og på caroline@bakmaten.no. 

Kommentarer er skrudd av for Kan vi sette dyrevelferd først?