Diverse

Ta deg selv på alvor

Nå har du akkurat fått en mail av meg hvor det står at det å ta deg selv på alvor er kjernen av en gjenoppbyggende, eller regenerativ livsstil. Og det er også det aller første tipset og utfordringen!

Vi lever i en verden med mye fokus på å gjøre, prestere, på hvordan vi ser ut, hva vi har oppnådd og hvilke ting vi omgir oss med. Og alle disse tingene kan være både viktige og morsomme, men uten den nødvendige balansen innover blir det destruktivt. 

I tillegg til å jobbe med å skape den materielle verden vi ønsker oss, må vi jobbe med å skape den verden vi ønsker oss på innsiden. Jeg er nemlig overbevist om at det er fra det utgangspunktet at faktisk skaper livet ditt.

Din energi og ditt humør påvirker alle rundt deg, det beste du kan gjøre for verden er derfor å begynne med deg selv. 

På denne første dagen vil jeg derfor at du skal begynne å tenke på hvordan du prioriterer deg selv og ditt indre liv. Hvilke ting gjør du for deg selv i hverdagen som fyller deg opp? 

Jeg vil derfor at du lager en liste med ting som gir deg glede og gir deg energi, og gjør noe fra denne lista i dag. Når du har gjort det, kjenn på følelsen det gir deg i kroppen og ta den med deg inn i dagen.

Kommentarer er skrudd av for Ta deg selv på alvor