Podcast: Bak maten med Caroline

I podcasten Bak maten med Caroline utforsker jeg hvordan fremtidens regenerative matsystem kan se ut. Altså hvilke elementer må med for å skape et matsystem som er gjenoppbyggende? Og legger til rette for et godt liv for alle involverte: mennesker og dyr, samtidig som det tar vare på og bygger opp jorda vår?

I episodene dykker jeg og spennende gjester ned i nye temaer, uten å gjøre det for avansert. Jeg ønsker nemlig at alle som spiser mat kan ha glede av å lære mer om mat og matproduksjon gjennom podcasten.

Podcasten ble skapt etter at jeg var trainee på landbrukets hus i Oslo, hvor jeg jobba for noen av landbrukets største organisasjoner. Etter to år satt jeg igjen med masse verdifull erfaring og kunnskap om en fantastisk, men også litt satt næring. Jeg skapte derfor «Bak maten» for å utfordre en del av det jeg opplevde som etablerte sannheter, og løfte frem andre og uavhengige stemmer. Podcasten er derfor et sted man kan finne nyanserte og uavhengige perspektiver om mat og landbruk. Jeg samarbeider ofte med organisasjoner og bedrifer om episoder, men gjør det alltid på min måte.

Du finner episoder der du finner podcaster, for eksempel på Spotify eller Apple podcast.

Bak maten – en podcast om bærekraft
«Bak maten med Caroline» er en forlengelse av «Bak maten – en podcast om bærekraft», som jeg lagde da jeg jobba som trainee hos Norsk Landbrukssamvirke. Denne podcasten ligger der man finner podcaster, men her kommer det ingen nye episoder. «Bak maten – en podcast om bærekraft» ble nominert til matprisen for årets formilder i 2019.

Episoder