Eteriske oljer

Mange forbinder eteriske oljer bare med godlukt og massasje, men de er så mye mer! Jeg elsker å bruke disse magiske dråpene for å jobbe med meg selv på alle plan. Eteriske oljer av topp kvalitet er et fantastisk verktøy for å ta grep om egen helse og livsstil, og kan støtte deg gjennom mange prosesser.

Akkurat som du ville forventa av plantene som kommer fra i naturen, kan oljer av god kvalitet brukes innvortes, og fungerer som krydder, smaksforsterker, et verktøy for god helhetlig helse, og som medisin. I tillegg er eteriske oljer bevist å påvirke følelser. Sitrusfrukter er for eksempel kjent for å løfte løfte humøret. Eteriske oljer er nemlig essensen av virkestoffene i urter, trær, frukt og blomster, med alle deres fantastiske egenskaper. Bare veldig, veldig konsentrert. Det er ikke uten grunn de blir kalt naturens apotek. 

Eteriske oljer har snudd opp ned på livet mitt. Jeg har i mer enn 15 år vært på søken etter verktøy som støtter meg i å leve det livet jeg ønsker å leve. Et liv med overskudd, i kontakt med meg selv og hvor jeg har kontroll over egen helse. Jeg skal ikke si eteriske oljer har gjort hele jobben, men for en støtte de har vært på veien. Jeg bruker eteriske oljer daglig til å blant annet jorde meg før jeg mediterer, å rense kropp og sinn, eller roe ned på kvelden før jeg legger meg.

Hvis du bestiller eteriske oljer fra doTERRA gjennom meg får du 25-30% rabatt, tilgang til et lukket eksklusiv facebook-gruppe og 45 min personlig veiledning med meg. Les mer her.

Jeg bruker kun eteriske oljer fra doTERRA, fordi doTERRA velger plantene til sine eteriske oljer fra sitt opprinnelige miljø, og er 100 % naturlige og sertifisert rene til terapeutisk bruk. De er helt uten fyllstoffer som kunstige ingredienser, kjemiske stoffer eller alkohol. doTERRA står for kvalitet, og de tester hvert eneste parti med oljer på 5 ulike måter. De følger strenge prosesser i både innhøsting og produksjon. Du kan lese mer HER.

Vil du vite mer om eteriske oljer? Sjekk ut denne episoden med olje-veileder Line Holdal som står bak Lilalife.