Eteriske oljer

Mange forbinder eteriske oljer bare med godlukt og massasje, men de er så mye mer! Den siste tiden har jeg virkelig fått opp øynene for disse magiske dråpene, og jeg elsker hvordan jeg blir kjent med fagfeltet mitt mat og planter fra enda et nytt perspektiv!

Akkurat som du ville forventa av plantene som kommer fra i naturen, kan oljer av god kvalitet brukes innvortes, og fungerer som krydder, smaksforsterker, et verktøy for god helhetlig helse, og som medisin. I tillegg er eteriske oljer bevist å påvirke følelser. Sitrusfrukter er for eksempel kjent for å løfte løfte humøret. Eteriske oljer er nemlig essensen av virkestoffene i urter, trær, frukt og blomster, med alle deres fantastiske egenskaper. Bare veldig veldig konsentrert. Det er ikke uten grunn de blir kalt naturens apotek. 

Ønsker du å bestille oljer fra DoTERRA, og å bli en del av mitt team? Det kan du gjøre her.

Jeg bruker kun eteriske oljer fra doTERRA, fordi doTERRA velger plantene til sine eteriske oljer fra sitt opprinnelige miljø, og er 100 % naturlige og sertifisert rene til terapeutisk bruk. De er helt uten fyllstoffer som kunstige ingredienser, kjemiske stoffer eller alkohol. doTERRA står for kvalitet, og de tester hvert eneste parti med oljer på 5 ulike måter. De følger strenge prosesser i både innhøsting og produksjon. Du kan lese mer HER.

Vil du lære mer om eteriske oljer? Sjekk ut denne episoden jeg lagde sammen med Line Holdal som står bak Lilalife.