Eteriske oljer

Hvorfor bestille eteriske oljer fra doTERRA?

Mange forbinder eteriske oljer bare med godlukt og massasje, men de er så mye mer! Jeg elsker å bruke disse magiske dråpene for å få en bedre helse på alle plan. Eteriske oljer av topp kvalitet er et fantastisk verktøy for å komme i kontakt med seg selv, og de kan støtte deg gjennom mange av livets prosesser. Det er ikke uten grunn de blir kalt naturens apotek. 

Jeg har i mer enn 15 år vært på søken etter verktøy som støtter meg i hverdagen, og da jeg fant eteriske oljer fra doTERRA visste jeg at jeg hadde funnet gull. Jeg bruker de daglig for å finne senteret mitt, løfte energien min når jeg trenger det, roe ned hodet og kropp for kvelden, avslapning i badekaret, egenmassasje for å pleie huden og i kapsler for å styrke immunforsvaret.

Når du kjøper oljer via meg kan du enten opprette din egen olje-konto, eller kjøpe i nettbutikken.

Hvorfor opprette egen oljekonto?

Ved kjøp av eteriske oljer gjennom meg får du også automatisk din egen oljekonto hos doTERRA. Det er ingen forpliktelser, binding, eller kjøpeplikt, bare massevis av fordeler og muligheter!

1) Det er den desidert billigste måten å kjøpe toppkvalitetsoljer fra doTERRA. Du får nemlig 25-30% rabatt på alle oljene sammenlignet med utsalgspris!

2) Når du bestiller via meg får du en 30 minutters personlig veiledningstime

3) Du kan få tilbake det du betaler i frakt som poeng. Disse kan du bruke til å få gratis produkter senere! Les mer om LRP her.

P.S. Det er ingen kjøpeplikt, og ikke noe press om å kjøpe. Hvis du ikke bestiller nye oljer, blir kontoen din slettet i løpet av et års tid.

P.S.S. Hvis du har noen spørsmål i forbindelse med bestilling, ikke nøl med å ta kontakt på caroline@bakmaten.no

Handle i nettbutikken

Hvis du kun ønsker å kjøpe noen få oljer, lønner det seg å handle i nettbutikken. Her finner du et utvalg av mine favorittoljer fra doTERRA. Ønsker du deg noe du ikke finner her, så send en mail til caroline@bakmaten.no så bestiller jeg det til deg.