Nettkurs

Har du fått med deg at jeg har nettkurs? På denne siden kan du lese mer om forskjellen mellom de to konseptene mine Bak Maten og Rising From Plant Whispers, og om nettkurset mitt.

De siste 12 årene har jeg vært inn og ut av ulike arbeidsplasser, miljøer, organisasjoner, studier og land, og gjennomført mer enn 50 dybde-intervjuer gjennom Bak maten-podcastene. Dette, kombinert med en genuin interesse for mennesker og selvutvikling har gitt meg et unikt overblikk over og perspektiv på hva som driver dagens matsystem.

Bak maten
Gjennom podcasten Bak maten med Caroline ønsker jeg derfor å skape bevissthet rundt hva som driver dagens matsystem og hvordan vi hele tiden kan tenke utenfor boksen for å skape fremtidens regenerative matsystem. Innenfor Bak maten-konseptet tilbyr jeg også foredrag, workshops, kurs og coaching for organisasjoner og bedrifter. Dette kan du lese her om her.

Rising From Plant Whispers
De siste årene har det også blitt tydelig for meg at for å skape systemendring må vi som mennesker endre hvordan vi lever og forholder oss til verden. I tillegg til Bak maten-konseptet har jeg derfor skapt Rising From Plant Whispers, der jeg hjelper andre å nå sitt potensiale gjennom nettkurs, coaching og eteriske oljer. Dette konseptet retter seg mot privatpersoner som ønsker å jobbe dypt for å bli den forandringen de ønsker å se i verden.