Om Caroline

Hei! Jeg er Caroline, og det er jeg som står bak Bak maten med Caroline. Gjennom podcasten med samme navn, og nettkurs er jeg på jakt etter et regenerativt liv og matsystem. Altså et gjenoppbyggende system som legger til rette for et godt liv for alle involvere, mennesker og dyr, samtidig som det tar vare på og bygger opp jorda vår. I mer enn 10 år har jeg gått ut og inn av ulike arbeidsplasser, miljøer, organisasjoner, studier og land og skaffet meg et unikt overblikk og perspektiv på dagens matsystem.

Av utdannelse har jeg en bachelor i plantevitenskap og en mastergrad i agroøkologi fra NMBU i Ås. Jeg har i tillegg vært innom utviklingsstudier, kulturpsykologi og flerkulturell forståelse. Gjennom studier og jobb har jeg gjort feltarbeid, og/eller vært på studieturer i Sveits, Nicaragua, Kina, India og Bali og lært om kultur og landbruk der. Jeg har også bodd og jobba på en biodynamisk Camp Hill-gård i England og vært koordinator i matutvalget i Spire.

Samtidig som jeg har utforsket matsystemet vårt, har jeg vært på en indre reise. Jeg har gjennom terapi, egenstudier, erfaringer og kurs som Reiki 1, 2 og 3A, og The feminine code skaffet verktøy for selvutvikling og en regenerativ livsstil. 

Noe av det viktigste jeg tar med meg fra alle disse erfaringene, er at reell forandring, begynner i oss selv. Det må det være en balanse mellom arbeidet som gjøres på innsiden og utsiden. Jeg har derfor designet kurset “Regenerativ mat og livsstil” for deg som er klar for å gjøre en reell forskjell i deg, og i dagens matsystem. På alle plan.

Har du lyst til å bli enda bedre kjent med meg?


Sjekk ut en av disse podcast-episodene:

\