Om Caroline

Hei, jeg er Caroline!

.

Og det er jeg som står bak podcasten Bak maten med Caroline.

I denne podcasten er jeg på jakt etter fremtidens regenerative matsystem. Altså et gjenoppbyggende system som legger til rette for et godt liv for alle involvere, mennesker og dyr, samtidig som det tar vare på og bygger opp jorda vår.

I mer enn 10 år har jeg gått ut og inn av ulike arbeidsplasser, miljøer, organisasjoner, studier og land og skaffet meg et unikt overblikk over og perspektiv på dagens matsystem.

Min ekspertise er evnen min til å se de store sammenhengene, og stille spørsmål som setter i gang transformerende prosesser. Dette vet jeg settes i gang både hos lyttere av podcasten og gjennom en-til-en coaching.

Jeg står også bak Rising From Plant Whispers der jeg hjelper andre å nå sitt potensiale gjennom nettkurs, coaching og eteriske oljer. Felles for dette og podcasten er en anerkjennelse av at det ikke lenger nytter å symptombehandle utfordringene vi står ovenfor, verken for mennesker eller systemer totalt ute av balanse.

Tiden har kommet for å gå til roten av utfordringene vi står overfor. Vi må legge bak oss misbruk og rovdrift av natur, og skape en verden ledet av hjertet og med en dyp respekt for alt levende.

Vi må spille på lag med naturen og anerkjenne at vi mennesker er en del av den.

.

.

Utdannelse og jobberfaring

.

Gjennom studier og jobb har jeg gjort feltarbeid, og/eller vært på studieturer i Sveits, Nicaragua, Kina, India og Bali og lært om kultur og landbruk der. Jeg har også bodd og jobba på en biodynamisk Camp Hill-gård i England og vært koordinator i matutvalget i Spire.

Av utdannelse har jeg en bachelor i plantevitenskap og en mastergrad i agroøkologi fra NMBU i Ås. Jeg har i tillegg studert utviklingsstudier, kulturpsykologi og flerkulturell forståelse.

Etter studiene fikk jeg en toårig trainee-stilling i noen av Norges største landbruksorganisasjoner (AgriAnalyse, Norges Bondelag, Norsk Landbrukssamvirke og Bondens Marked). Der fikk jeg innsikt i hva som driver dagens matsystem, og anledning til å følge en rekke prosesser fra innsiden.

Disse årene la selve grunnlaget for arbeidet jeg gjør i dag, og en helt unik mulighet til å se hva som driver mennesker til å rasere natur og skape destruktive systemer. I dag bruker jeg denne innsikten for å jobbe med rotårsaken av utfordringene vi står ovenfor, og være med å skape et nytt matsystem i balanse. Gjennom å jobbe for natur og mennesker i balanse.

Ønsker du å jobbe med meg? Da kan du lese mer her.

.

Hør mer om min personlig historie her: