Jobb med meg

Podcast
Ønsker du eller din organisasjon å løfte frem et tema som har med det regenerative matsystemet, landbruk, helse eller mat å gjøre? Og å gjøre det på en ærlig og nyansert måte? Jeg tar gjerne en prat om samarbeid for en eller flere podcast-episoder.

En råd tråd i arbeidet mitt er en søken etter et regenerativt liv og matsystem, og å lete etter årsakene til utfordringene vi står overfor. Du kan lytte til Bak maten med Caroline der du finner podcaster.

«Carolines podcast er et lite opplysningskontor om norsk matproduksjon i microformat. Hennes nysgjerrighet gjør at hun raskt setter seg inn i kompliserte problemstillinger. Hun er selvgående, har stor gjennomføringsevne og står støtt verdimessig. Podcastens gjester får reflekterte spørsmål og tid til å svare på dem, og på den måten gir podcasten lytterne kunnskap og forståelse for temaene som tas opp.»

Randi Ledaal Gjertsen, daglig leder, Bondens marked Norge

«Jeg har bare positive erfaringer med Caroline. Hun tar opp viktige temaer på en god måte. Flott å snakke med en som vil undersøke noe grundig, fremfor å jobbe langs konfliktlinjer slik de fleste i media.»

Per Christian Rålm, fagsjef næringspolitikk, Norske Felleskjøp

«Vi har fått svært gode tilbakemeldinger på podcasten, og de faglige belysningene av problemstillinger knyttet til bærekraftig matproduksjon. Caroline er selvstendig og kunnskapssøkende, og jeg kan trygt anbefale å samarbeide med henne.»

Ola Hedstein