Jobb med meg

Ønsker du eller din organisasjon å løfte frem et tema som har med mat, landbruk og bærekraft å gjøre? Og å gjøre det på en ærlig og nyansert måte? Jeg tar gjerne en prat om samarbeid for en eller flere podcast-episoder.

Jeg tar også på meg oppdrag som foredragsholder, ordstyrer, konferansier, holder workshops eller skriver reportasjer, med eller uten reise. En råd tråd i arbeidet mitt er en holistisk tilnærming til bærekraftsspørsmålet, og alltid å lete etter årsaken til utfordringene vi står overfor. Ta kontakt på caroline@bakmaten.no for mer informasjon, eller les mer om min bakgrunn her.

Du finner episoder der du finner podcaster, og Bak maten med Caroline på både instagram og facebook.

Dette sier andre om meg:

«Carolines podcast er et lite opplysningskontor om norsk matproduksjon i microformat. Hennes nysgjerrighet gjør at hun raskt setter seg inn i kompliserte problemstillinger. Hun er selvgående, har stor gjennomføringsevne og står støtt verdimessig. Podcastens gjester får reflekterte spørsmål og tid til å svare på dem, og på den måten gir podcasten lytterne kunnskap og forståelse for temaene som tas opp.»

Randi Ledaal Gjertsen, daglig leder, Bondens marked Norge

«Jeg har bare positive erfaringer med Caroline. Hun tar opp viktige temaer på en god måte. Flott å snakke med en som vil undersøke noe grundig, fremfor å jobbe langs konfliktlinjer slik de fleste i media.»

Per Christian Rålm, fagsjef næringspolitikk, Norske Felleskjøp

«Bak Maten fungerer som en smal og viktig tilleggskanal for kunnskapsbygging for Økologisk.no, siden vårt oppdrag er å gi kunnskap gjennom pålitelig og faktabasert informasjon. Caroline ivaretar dette spesielt bra gjennom god vekting av argumenter i diskusjoner og reflekterte valg av gjester.»

Morten Nymoen, redaktør økologisk.no

«Podcastepisoden, som Reddvillaksen sponset, levde opp til våre forventninger og vel så det. Den ble veldig godt balansert faglig sett. Caroline stilte akkurat de riktige spørsmålene. Trygve Poppe svarte også veldig bra uten å gå til direkte angrep på næringen. Alt i alt en veldig flott sak som vi kommer til å ta frem med jevne mellomrom.»

Jens Olav Flekke, Styreleder Reddvillaksen

«Vi har fått svært gode tilbakemeldinger på podcasten, og de faglige belysningene av problemstillinger knyttet til bærekraftig matproduksjon. Caroline er selvstendig og kunnskapssøkende, og jeg kan trygt anbefale å samarbeide med henne.»

Ola Hedstein

Ønsker du å høre mer om hvem jeg er som står bak denne podcasten? Hør denne episoden: