Jobb med meg

Bak maten med Caroline

Det vil ikke komme flere episoder av podcasten Bak maten med Caroline. Dersom du ønsker å jobbe med meg kan du gjøre innenfor de to konseptene jeg jobber med i dag.

.

Rising From Plant Whispers

For å skape reell systemendring må vi som mennesker endre hvordan vi lever, forholder oss til verden og oss selv. Rising From Plant Whispers er for deg som ønsker å jobbe dypt for å bli den forandringen du ønsker å se i verden. Og å ta i bruk planter, urter og eteriske oljer på veien for å stå opp i deg selv.

Rising From Plant Whispers tilbyr 1-1 coaching, nettkurs og eteriske oljer. Du kan lese mer ved å trykke her.

.

re:generation

I skrivende stund jobber jeg med et nytt konsept som viser hvordan vi kan skape nye regenerative systemer ved å begynne med seg selv. Det retter seg mot bedrifter som vil lære hvordan de kan være med å bidra til regenerativ systemendring innad i sin egen bedrift, og for sine ansatte. Her kommer jeg til å tilby blant annet workshops, coaching og foredrag med mål om å finne svar på

  • Hva som kjennetegner dagens systemer, og hva som er sammenhengen mellom et dysfunksjonelt systemet og et dysfunksjonelt mennesket
  • Hvorfor vi trenger vi systemendring, og hvordan regenerative systemer kan se ut
  • hvordan det å ta ansvar for oss selv som mennesker, vil skape regenerative systemer

Dette konseptet har foreløpig ikke noen egen nettside, men hvis du er interessert i høre mer, vil samarbeide med meg, eller ønsker å booke meg for et foredrag eller workshop hos din bedrift, ta kontakt på caroline@bakmaten.no for mer informasjon.

.

.

Hva sier andre om å jobbe med meg?

«Carolines podcast er et lite opplysningskontor om norsk matproduksjon i microformat. Hennes nysgjerrighet gjør at hun raskt setter seg inn i kompliserte problemstillinger. Hun er selvgående, har stor gjennomføringsevne og står støtt verdimessig. Podcastens gjester får reflekterte spørsmål og tid til å svare på dem.»

Randi Ledaal Gjertsen, Daglig leder, Bondens marked Norge

.

«Jeg har bare positive erfaringer med Caroline. Hun tar opp viktige temaer på en god måte. Flott å snakke med en som vil undersøke noe grundig, fremfor å jobbe langs konfliktlinjer slik de fleste i media.»

Per Christian Rålm, fagsjef næringspolitikk, Norske Felleskjøp

.

«Bak Maten fungerer som en smal og viktig tilleggskanal for kunnskapsbygging for Økologisk.no. Caroline ivaretar dette spesielt bra gjennom god vekting av argumenter i diskusjoner og reflekterte valg av gjester.»

Morten Nymoen, redaktør økologisk.no

.

«Podcastepisoden, som Reddvillaksen sponset, levde opp til våre forventninger og vel så det. Den ble veldig godt balansert faglig sett. Caroline stilte akkurat de riktige spørsmålene.»

Jens Olav Flekke, Styreleder Reddvillaksen