Jobb med meg

Podcast


Ønsker du eller din organisasjon å løfte frem et tema som har med det regenerative matsystemet, landbruk, helse eller mat å gjøre? Og å gjøre det på en ærlig og nyansert måte? Jeg tar gjerne en prat om samarbeid for en eller flere podcast-episoder.

En råd tråd i arbeidet mitt er en søken etter et regenerativt liv og matsystem, og å lete etter årsakene til utfordringene vi står overfor. Du kan lytte til Bak maten med Caroline der du finner podcaster, eller her.

.

Hva sier andre om å jobbe med meg?

«Carolines podcast er et lite opplysningskontor om norsk matproduksjon i microformat. Hennes nysgjerrighet gjør at hun raskt setter seg inn i kompliserte problemstillinger. Hun er selvgående, har stor gjennomføringsevne og står støtt verdimessig. Podcastens gjester får reflekterte spørsmål og tid til å svare på dem.»

Randi Ledaal Gjertsen, Daglig leder, Bondens marked Norge

.

«Jeg har bare positive erfaringer med Caroline. Hun tar opp viktige temaer på en god måte. Flott å snakke med en som vil undersøke noe grundig, fremfor å jobbe langs konfliktlinjer slik de fleste i media.»

Per Christian Rålm, fagsjef næringspolitikk, Norske Felleskjøp

.

«Bak Maten fungerer som en smal og viktig tilleggskanal for kunnskapsbygging for Økologisk.no, siden vårt oppdrag er å gi kunnskap gjennom pålitelig og faktabasert informasjon. Caroline ivaretar dette spesielt bra gjennom god vekting av argumenter i diskusjoner og reflekterte valg av gjester.»

Morten Nymoen, redaktør økologisk.no

.

«Podcastepisoden, som Reddvillaksen sponset, levde opp til våre forventninger og vel så det. Den ble veldig godt balansert faglig sett. Caroline stilte akkurat de riktige spørsmålene. Trygve Poppe svarte også veldig bra uten å gå til direkte angrep på næringen. Alt i alt en veldig flott sak som vi kommer til å ta frem med jevne mellomrom.»

Jens Olav Flekke, Styreleder Reddvillaksen