Jobb med meg

Podcast
Ønsker du eller din organisasjon å løfte frem et tema som har med regenerativ mat, landbruk, helse eller livsstil å gjøre? Og å gjøre det på en ærlig og nyansert måte? Jeg tar gjerne en prat om samarbeid for en eller flere podcast-episoder.

En råd tråd i arbeidet mitt er en søken etter et regenerativt liv og matsystem, og alltid å lete etter årsaken til utfordringene vi står overfor. Du finner Bak maten med Caroline der du finner podcaster, og på instagram og facebook.

Nettkurs
I nettkurset «Regenerativ mat og livsstil» tar jeg deg med på en reise, innover i deg selv og utover i matsystemet vårt. Målet er å sette i gang prosesser hos deg, og at du skal bli klar på hvem du ønsker å være og hva du vil legge energien din i. Når du melder deg på det 8-ukers kurset er det inkludert to veiledningstimer med meg, og tre fellesmøter på nett med de andre deltakerne.

1-til-1-veiledning
For deg som ønsker å jobbe med deg selv med et helhetlig og spirituelt perspektiv. Jeg har i mer enn 15 år vært på jakt etter et liv som gir mer enn det tar på alle plan, og skaper overskudd og glede. Jeg tilbyr nå personlig veiledning til deg som ønsker å jobbe helhetlig for å skape deg det livet du ønsker, og som er klar til å jobbe med deg selv på flere plan. Stikkord for hva vi kan jobbe med er mat, energiblokkeringer, mental helse, eteriske oljer, rutiner i hverdagen, bevegelse, karrierevalg og intuisjon. Du kan lese mer om meg her.

Pris en time a 45 min: 950,-
Pakkepris for fem timer: 4250,-

For de som ønsker det, er det inkludert en 15 minutters reiki-sending før møtet vårt. Du kan lese mer om reiki her. Ønsker du reikisendinger utover dette, er prisen 500,- for 30 minutter.

Eteriske oljer
Hvis du kjøper en startpakke med eteriske oljer fra doTERRA gjennom meg, er det inkludert en 45 minutters veiledningstime. Jeg har mest fokus på hvordan du kan bruke eteriske oljer som støtte emosjonelt og spirituelt, men vi jobber også med å finne oljer som støtter deg fysisk.

Veiledningen vil enten foregå på nett, eller på et avtalt sted i Oslo.
Ta kontakt på caroline@bakmaten.no for avtale eller spørsmål.

«Carolines podcast er et lite opplysningskontor om norsk matproduksjon i microformat. Hennes nysgjerrighet gjør at hun raskt setter seg inn i kompliserte problemstillinger. Hun er selvgående, har stor gjennomføringsevne og står støtt verdimessig. Podcastens gjester får reflekterte spørsmål og tid til å svare på dem, og på den måten gir podcasten lytterne kunnskap og forståelse for temaene som tas opp.»

Randi Ledaal Gjertsen, daglig leder, Bondens marked Norge

«Jeg har bare positive erfaringer med Caroline. Hun tar opp viktige temaer på en god måte. Flott å snakke med en som vil undersøke noe grundig, fremfor å jobbe langs konfliktlinjer slik de fleste i media.»

Per Christian Rålm, fagsjef næringspolitikk, Norske Felleskjøp

«Vi har fått svært gode tilbakemeldinger på podcasten, og de faglige belysningene av problemstillinger knyttet til bærekraftig matproduksjon. Caroline er selvstendig og kunnskapssøkende, og jeg kan trygt anbefale å samarbeide med henne.»

Ola Hedstein